GDPR

Informační povinnost

Ochrana osobních údajů e-shopu Krbovekachle.com

1.

Společnost BROKAR Moravia s.r.o. se sídlem Karvinská 217, 735 61 Chotěbuz, IČ: 2862452, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C,  vložka 37065

dále jen „prodávající“ nebo „správce“ zpracovává ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „Nařízení “), následující organizační osobní údaje zákazníka:

-      jméno, příjmení

-      e-mailová adresa

-      telefonní číslo

-      adresa/sídlo

-      doručovací adresa

-      informace o objednávce

 

Kliknutím na „objednat“ v nákupním košíku zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů dle Nařízení i s obchodními podmínkami dle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

2.

Výše uvedené osobní údaje organizačního charakteru je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a dodání objednaného zboží a další plnění, pokud k němu mezi zákazníkem a prodávajícím dojde. Takové zpracování osobních údajů umožňuje a je plně v souladu s čl. 6 odst. 1 Nařízení – zpracování je nezbytné v rámci obchodní činnosti prodávajícího.

3.

Osobní údaje zákazníka jsou naprosto důvěrné a jsou zabezpečeny proti jakémukoli zneužití.

Správce osobní údaje uchovává pouze v nezbytně nutném rozsahu a době nezbytně nutné k vyřízení objednávky a budou použity jen pro nutné úkony s tímto spojené.  Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně nebo telefonicky) budou osobní údaje z databáze vymazány a nebudou nadále zpracovávány.

V případě zájmu o odstranění osobních údajů, lze kontaktovat správce s touto žádostí na výše uvedené adrese, e-mailu: brokar@email.cz, tel. č. +420 702 090 220. Osobní údaje budou neprodleně odstraněny.   

4.

Zákazník bere na vědomí a souhlasí, že osobní údaje pro správce zpracovávají také další zpracovatelé, jež poskytují záruky vhodného zpracování a ochrany osobních údajů - poskytovatel redakčního systému e-shopu, dodavatelé objednaného zboží, zasílatelé (přepravní společnosti), které se zavazují ve svých obchodních podmínkách, že s údaji, jež přijmou od příkazce za účelem vykonání přepravních či souvisejících služeb, a které mají charakter osobních údajů, budou zacházet v souladu s platnou legislativou ČR a EU a nebudou je využívat k žádnému jinému účelu, než k plnění činnosti ve prospěch subjektu údajů.

5.

Správce osobních údajů se zavazuje vydáním vlastního vnitřního předpisu zajistit, že jeho zaměstnanci, kteří mají přístup k osobním údajům zákazníka, jsou řádně poučeni o zásadách nakládání s osobními údaji, o zachování mlčenlivosti a o přijatých vnitřních bezpečnostních a organizačních opatřeních v souladu s Nařízením.

6.

Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky neužívá na této webové stránce soubory cookies, ani nezasílá kupujícím obchodní nebo reklamní sdělení.  

7.

Zákazník bere na vědomí že podle Nařízení má:

-      právo na potvrzení o zpracování osobních údajů + info

-      právo na aktualizaci nebo opravu

-      právo na výmaz

-      právo na omezení zpracování

-      právo na přenos

-      právo vznést námitku proti zpracování

-      právo podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

 

 

Účinnost 25.5.2018 

 

 

 

 

 

Akčná ponuka

Využijte akčnú ponuku:

 

ROMOTOP - AKČNÉ CENY - kachle REGGIO, OSLO!

 

VÝPREDAJOVÉ CENY  20 - 30 % u vybraných typov krbových kachlí, vložek a peletových kachlí zn. LaNordica, Extraflame - do vypredání  zásob. Cena na dotaz. 

 

VIVIANA EVO Nordica Extraflame - Víťaz nezávislého testu peletových kachlí 2019 

 

ADURO HYBRID - kombinované kachle na drevo a pelety  NOVINKA 

 

Špičková kvalita JOTUL - norská značka kachlí, krbov a krbových vložek. 

AKCIA - október - november 2019:  Na rad krb. kachĺí F 3 a F 160 ZĽAVA - 10 % a rad krb.vložok I 400 ZĽAVA - 20 %!   

Výpredajová cena - venkovný kozub JOTUL TERRAZZA - 20 % z ceny za 295 Euro + grilovacia mriežka zdarma!

 

HAAS+SOHN - u všetkých modelov zĺava 3 % z ceny! 

 

Akčné ceny sporákov a kachlí zn. KVS Moravia.

 

DARČEK pri nakupe krbových kachĺí či krbovej vložky -

zadarmo sada krbového náradia či krbový koš na drevo  

 




UKA
UKA
482 Euro







 
  © 2019 PS Media s.r.o.   -  powered by redakce-online.cz         

Obrazy | Jazierkova folia | SEO webu sledují SEO nástroje.cz  |